DuitsNatuurspa Landschot Gasterij Lanschot Hoogeloon Wellness Hotel
Gasterij Landschot Gasterij Landschot Gasterij Landschot Gasterij Landschot
Gasterij Landschot Gasterij Landschot Gasterij Landschot Gasterij Landschot
Gasterij Landschot Gasterij Landschot Gasterij Landschot Gasterij Landschot

Gasterij Landschot Hoogeloone omgeving van onze bed & breakfast is werkelijk heerlijk. In de directe omgeving kun je dagen wandelen en fietsen met onderweg verscholen pareltjes om te stoppen voor een fijne lunch of een kop koffie met het zonnetje in je gezicht. Tussen Hoogeloon en Hilvarenbeek ligt het bosrijke Landgoed 'de Utrecht'. Midden in deze bossen ligt Herberg 'In den Bockenreyder'. Een heerlijk boscafé gevestigd in een oude Brabantse boerenschuur. Gaat u richting het prachtige natuurgebied De Landschotse Heide, dan tippen we graag het heerlijke Herberg Brouwerij De Gouden Leeuw in Vessem. Ook zo'n plekje dat je even moet weten en waar je blij en voldaan kunt genieten.

Ook een dagje grote stad ligt binnen de mogelijkheden. Eindhoven heeft veel te bieden! Met name is het op het oud Philipsterrein gevestigde industriële woon- & winkelpark Strijp - S en Strijp - T een gebied waar de stad trots op is. Hip, design en happening met De Driehoek als middelpunt waar alle stromen van mensen samenkomen om er te lunchen of koffie te drinken, Bezoek dan ook het kleinste koffiehuisje, de conceptstores in oude fabrieken en nieuwe initiatieven, zoals diner in het Ketelhuis.

De stad heeft ook fantastische festivals zoals Glow, de Dutch Design Week en Dutch Technology Week. Diverse musea zijn er te bezoeken waaronder het alom bekende 'Van Abbemuseum'. Struin zeker even de agenda van de stad af om te zien wat er gaande is!

Ook cultuur & historie zijn volop voor handen, niet alleen in de stad. Hoogeloon staat bekend om haar rijke historie. De foto's en verhalen kun je gaan beluisteren en bekijken op diverse plekken in en buiten het dorp. Een bezoekje aan Museum De Acht Zaligheden dat in 2014 verkozen is tot Leukste Uitje van Nederland, is zeker de moeite waard. name it en het is hier!

Geniet vooral. Van de rust, de sfeer, de gezelligheid of van de drukte die je opzoekt.… Doe wat bij je past en stap herboren weer terug je dagelijks leven binnen!

Gasterij Landschot Hoogeloon Wellness Hotel NatuurSpa

Gasterij Landschot © copyright 2014